28 aprilie 2024

Accidente pe drumurile din Dâmboviţa! Alcool, neatenţie şi viteză

ac-ani1ALEGE VIAŢA! Respectă regulile de circulație!

Pe raza județului Dâmbovița s-au produs trei accidente de circulație, soldate cu vătămarea corporală ușoară a trei persoane.

Din verificări a reieșit că un eveniment s-a produs ca urmare a neasigurării la schimbarea direcției de deplasare și unul pe fondul depășirii neregulamentare.

De asemenea, un tânăr de 23 de ani, având o alcoolemie de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat într-un cap de pod.

În toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 55 de ani nu a păstrat o distanță laterală corespunzătoare față de un alt autoturism, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului, au rezultat numai pagube materiale.

Totodată, pe raza localității Dragodana, conducătorul unui tir nu a circulat cu o viteză adaptată la condițiile de drum și nu a asigurat corespunzător marfa transportată, aceasta răsturnându-se pe partea carosabilă.

S-a procedat la sancționarea contravențională a șoferului pentru nerespectarea prevederilor H.G. 1391/2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial