6 mai 2024
JAF la o agenție de pariuri din Ocnița! Hoții au fugit cu seiful!

JAF la o agenție de pariuri din Ocnița! Hoții au fugit cu seiful!

14JPGJaf la o agenție de pariuri din comuna Ocnița! Trei indivizi au dat atacul în sediul societății, de unde au furat seiful în care se aflau peste 9000 de lei.

DSCN1756JPGLovitura pare să nu fi fost una inspirată. Suspecții au fost surprinși în acțiune de camerele de supraveghere și deși purtau cagule pe față, au fost identificați și reținuți.

22JPG“Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras bunuri dintr-o agenție de pariuri din Ocnița.

DSCN1845JPGÎn urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat principalii bănuiți, respectiv trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani.

În sarcina acestora s-a reținut că în noaptea de 07/08 iunie a.c., prin tăierea lacătului și forțarea ușii de acces, ar fi pătruns în incinta agenției de pariuri și ar fi sustras un seif metalic în care se aflau 9.400 de lei.

DSCN1840JPGCei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat, urmând să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, prejudiciul a fost recuperat în totalitate”, se arată într-un comunicat remis redacției noastre de Poliția Dâmbovița.

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial