25 aprilie 2024
VIDEO – Primele imagini şi declaraţii surprinse imediat după tragedia în care şoferul de 19 ani, din Găeşti, a sfârşit. “Nu există urmă de frânare”

VIDEO – Primele imagini şi declaraţii surprinse imediat după tragedia în care şoferul de 19 ani, din Găeşti, a sfârşit. “Nu există urmă de frânare”

Un tânăr de 19 ani a murit miercuri seară după ce maşina pe care o conducea s-a ciocnit frontal cu un autotren pe Drumul Naţional 72, între Găeşti şi Târgovişte, în județul Dâmbovița.

Şoferul camionului crede că cel din maşina sport ar fi vrut să îşi pună capăt zilelor, pentru că mergea pe contrasens, cu luminile stinse și nu a frânat.

Accidentul s-a produs pe o porţiune de drum drept. Şoferul, de 19 ani, din Găeşti, se îndrepta cu maşina sport către Târgovişte. Nenorocirea s-a produs la ieşirea din localitatea Picior de Munte.

Florin Nicolae Zevedei, şoferul TIR-ului: ”A venit pe contrasens, a intrat sub mine, nu există urmă de frânare. A stins farurile, a intrat pe contrasens şi a intrat sub mine. Nu depăşea pe nimeni. A vrut să se sinucidă omul, ce o fi avut el ştie, Dumnezeu ştie.”

Marius Buga, Pro TV: Impactul dintre autoturism şi TIR a fost extrem de puternic. Martorii au sunat imediat la 112, iar la faţa locului s-au mobilizat salvatorii. Din nefericire, după ce l-au descarcerat pe şofer s-au văzut nevoiţi să îi declare decesul.

dr. George Cameber, Serviciul de Ambulanţă Dâmbovița: ”Un accident rutier tragic, conducător autovehicul găsit decedat, cu leziuni incompatibile cu viaţa. Nişte leziuni marcante. Nu s-a mai putut face nimic.”

Imaginile la faţa locului sunt şocante. Din maşina sport nu a mai rămas decât un morman de fiare.

Martor: ”Fracţiune de secundă, i-a intrat în faţă! Ce poate să facă cineva?!”

Plt. maj. Adin Prodan, Detaşamentul de Pompieri Târgovişte: ”Am găsit un autoturism impact frontal cu un autotren, din care a rezultat deces conducător auto BMW. Am executat manevre de descarcerare.”

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă investigaţiile. Între timp, au fost audiaţi şoferul tirului şi martorii, iar o expertiză urmează să lămurească exact în ce împrejurări s-a produs această tragedie.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial