19 aprilie 2024
Şase maşini au intrat una-n alta, la Mija! Şoferii povestesc că s-au trezit într-un nor gros de fum

Şase maşini au intrat una-n alta, la Mija! Şoferii povestesc că s-au trezit într-un nor gros de fum

car1Doua persoane au fost ranite si sase masini au fost grav avariate dupa un carambol produs, in aceasta dupa-amiaza, pe Drumul National 72, intre Targoviste si Ploiesti.

Totul dupa ce soseaua a fost inundata cu fumul de pe campul din apropiere, incendiat si lasat nesupravegheat.

car2Deocamdata nu se stie cine a pus focul intentionat, iar automobilistii se inchina cerului ca nu a fost mai rau si din fericire nimeni nu si-a pierdut viata in urma accidentului in lant…

car6Accidentul s-a produs in dreptul localitatii Mija. Cele sase masini implicate mergeau in aceeasi directie, dinspre Ploiesti spre Targoviste.

La un moment dat, pentru ca nu mai avea vizibilitate deloc din cauza fumului gros venit de pe camp, unul dintre soferi a incetinit, iar cei din spate au intrat unul in celalalt.

car8“Am intrat unul intr-altul, a fost fum, nu se vedea. Ardea si nu se vedea la doi metri. Daca nu opreau aia din fata nu se intampla, mergeau usor, dar a oprit unul din fata si a intrat unul in altul, daca nu se vedea…”.

car7Pompierii spun ca au fost chemati la peste 30 de incendii de vegetatie pe zi, in localitatile din judetul Dambovita. Aseara, un alt incendiu de amploare a avut loc pe dealurile din localitatea Aninoasa.

car5Cateva ore s-au luptat voluntarii serviciului pentru situatii de urgenta sa stinga valvataile care amenintau casele localnicilor. Daca ar fi prinsi si gasiti vinovati, cei care au pus focul intentionat risca amenzi de la 1500 de lei.

car

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial