25 aprilie 2024
A.Ţuţuianu – Ultimul strat de asfalt, de la Găeşti până la Ploieşti!

A.Ţuţuianu – Ultimul strat de asfalt, de la Găeşti până la Ploieşti!

„Modernizăm DN 72 Găești-Târgoviște- Ploiești pentru că pe acest drum s-au efectuat anumite lucrări apoi au fost abandonate, dar începând cu 20 august s-au reluat.

Se execută lucrări de remediere a degradărilor apărute în urma sezonului rece și, începând cu 3-4-5 septembrie, se va trece la turnarea ultimului strat, stratul de uzură, pe tot traseul de la Găești până la Ploiești. Vom finaliza la sfârșitul lunii noiembrie acest drum de importanță națională”, spune Adrian Țuțuianu.

„Se vor face lucrări de consolidare, refacerea pragului de fund și amenajarea albiei la podul de la Viișoara, care se află într-o stare tehnică precară.

Lucrările vor fi finalizate și aici până la sfârșitul lunii noiembrie. (…) La podul de la Ione ști, tot ceea ce a fost prevăzut în bugetul de stat se va acorda în acest an și suma totală pentru finalizarea acestei lucrări este de 19,9 milioane lei, iar în acest an se vor aloca 10 milioane lei.

Se vor continua aceste lucrări și am să invit ministrul Transporturilor în Dâmbovița, fiindcă mă interesează să reluăm discuțiile pe unele proiecte pe care le consider prioritare”, a mai precizat președintele CJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial