3 mai 2024
Senatorul Dragoş Popescu atrage atenţia: “CNAIR confirmă: DN 7 Bâldana-Titu, cu probleme grave!”

Senatorul Dragoş Popescu atrage atenţia: “CNAIR confirmă: DN 7 Bâldana-Titu, cu probleme grave!”

“CNAIR confirmă: DN 7 Bâldana-Titu, cu probleme grave!

O lucrare care reprezintă mândria PSD Dâmbovița și constituie un element de propagandă a acestora este, de fapt, o lucrare cu multe și grave probleme!

De la grosimea și compoziția asfaltului deja pus în operă, la rezistența betonului de la poduri, la modul în care se fac lucrările la podurile noi, până la slaba mobilizare de oameni și utilaje a antreprenorului, totul a fost constatat de către supervizorul CNAIR.

Lucrarea se află la un grad de decontare de către CNAIR de doar 3% din valoarea proiectului. Adică nu toate lucrările executate până acum pot fi decontate pentru că nu corespund calitativ.

Termenul de finalizare pare a nu putea fi realizat, ceea ce implică pierderea finanțării europene și decontarea de la bugetul de stat.

Chiar dacă secretarul de stat Săvoiu dă asigurări prin conferințele de presă că totul e în grafic și Dâmbovița este în plin proces de dezvoltare, realitatea din teren și cea care reiese din documente este cu totul diferită”, spune Dragoş Popescu, senator de Dâmboviţa, reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial