8 mai 2024
Autorii furtului de la Mănăstirea Cota 1000 au fost reţinuţi!

Autorii furtului de la Mănăstirea Cota 1000 au fost reţinuţi!

8 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Băleni, în urma unei acţiuni pe linia respectării legalităţii în domeniul transportului rutier de marfă

Lucrătorii Secţiei nr.2 Poliţie Rurală Băleni au organizat şi executat o acţiune pe linia depistării în trafic a persoanelor care încalcă prevederile legale privind transportul rutier de marfă, ocazie cu care au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3100 lei. A fost depistat în trafic de poliţişti numitul M.C., din oraşul Titu, care transporta cu un autoturism produse de panificaţie. Poliţiştii au procedat la controlul documentelor mărfii şi ale autoturismului constatându-se că pentru un număr de 100 de pâini, acesta nu deţinea documente legale, fiind sancţionat contravenţional.

• Cercetaţi pentru furt calificat, după ce au sustras conducta metalică de alimentare cu apă a unei mânăstiri

În cursul zilei de 12 noiembrie a.c., lucrătorii Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Fieni au fost sesizaţi de numitul D.M., din cadrul Mânăstirii din localitatea Moroieni, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras conducta metalică ce asigură alimentarea cu apă a acesteia. În urma activităţilor de verificare şi cercetare, s-a stabilit că în ziua de 08 noiembrie, persoane necunoscute au sustras 32 de metri liniari conductă metalică ce asigura alimentarea cu apă a mânăstirii din comună. Poliţiştii au procedat la identificarea celor 2 suspecţi în persoana numiţilor C.C., de 35 de ani şi B.A., de 53 de ani, ambii din comuna Moroieni, pe numele cărora au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În cauză, se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora şi recuperarea prejudiciului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial