11 mai 2024
EXCLUSIV! Un bărbat de 39 de ani, din Merişu, s-a aruncat în ghearele morţii! Vezi ce l-a împins!

EXCLUSIV! Un bărbat de 39 de ani, din Merişu, s-a aruncat în ghearele morţii! Vezi ce l-a împins!

Un vis urat l-a aruncat in ghearele mortii pe un barbat de 39 de ani, din Merisu, langa Gaesti! Omul a visat ca este chemat de tatal sau pe lumea cealalta. Dis de dimineata si-a pus planul macabru in aplicare. Sora si cumnata sa au fost cele care au dat peste imaginea de groaza. Femeile au inceput sa tipe, iar vecinii au sunat la politie.

Deprimat si ingandurat

“Zice ca a visat pe taica-sau ca a venit peste inima lui, sa te iau!”, a declarat pentru mariusbuga.ro Elena Iamandi, ruda victimei. Nicolae Iorgu avea 39 de ani. Era somer si de mai multe luni nu-si mai gasise un loc de munca stabil. Era tatal a trei copii, toti majori. De curand l-a parasit si sotia, iar omul cazuse intr-o depresie puternica, spun apropiatii lui. Noaptea trecuta si-ar fi visat tatal mort, iar gandul ca-l vrea si pe el in ceruri l-a determinat sa-si ia viata. Asta a apucat sa povesteasca unui prieten de-al sau.

Satana i-a luat mintile!

“Satana cand ii pune in minte omului… Avea in minte de multa vreme. I-a aparut tatal in vis. V-a spus ca o sa faca gestul asta necugetat? A spus, cine credea…”, ne-a povestit Ion Craciun, prietenul victimei. “E amarat, singur, n-are familie. Daca n-avea de munca… Cine l-a gasit? Sora-sa si cumnata-sa”, ne-a spus Alexe Dila, varul omului.

Sarbatori negre

Rudele barbatului vor avea parte de sarbatori negre. In loc de petrecere ele se pregatesc acum de inmormantare

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial