26 aprilie 2024
Aurelian Popa, învestit în funcţia de prefect al judeţului Dâmboviţa. “Trebuie să dăm dovadă de profesionalism şi imparţialitate”

Aurelian Popa, învestit în funcţia de prefect al judeţului Dâmboviţa. “Trebuie să dăm dovadă de profesionalism şi imparţialitate”

prefect-apopaAurelian Popa a fost învestit în funcţia de prefect al judeţului Dâmboviţa. Noul reprezentant al Guvernului în teritoriu îl înlocuieşte pe juristul Antonel Jîjîie, care va ocupa funcţia de subprefect.

Aurelian Popa, noul prefect: ”Trebuie să vă spun că voi fi foarte ferm acolo unde nu se respectă îndatoririle şi atribuţiile funcţionarilor din Instituţia Prefectului şi din instituţiile serviciilor deconcentrate.

Trebuie să dăm dovadă de profesionalism şi imparţialitate în asigurarea unui serviciu de calitate pentru cetăţeni.

Sunt sigur că voi avea o colaborare bună şi cu aceste servicii deconcentrate care sunt în subordinea prefectului şi cu autorităţile din acest judeţ.

Virgil Guran, consilier de stat: ”Sunt convins că o să existe un nou suflu, împletit cu experienţa celor doi în domeniul acesta.

Sunt convins că lucrurile vor intra pe un făgaş normal. Guvernul României vă cere să respectaţi legile, să fiţi fermi, să fiţi mai atenţi la hotărârile luate în consiliile locale, în aşa fel încât să fie conform legilor, să existe o rigoare în acest sens, să fie mai multă ordine.”.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial