30 aprilie 2024
Senatorul Dragoş Popescu: “Licitația de la Conțești a fost suspendată până la o soluționare definitivă!”

Senatorul Dragoş Popescu: “Licitația de la Conțești a fost suspendată până la o soluționare definitivă!”

“Licitația de la Conțești a fost suspendată până la o soluționare definitivă!

Este regretabil că această măsură a trebuit luată în justiție.

Și asta doar pentru că autoritățile locale și instituțiile statului nu respectă normele, procedurile, legile. Nu au învățat nimic din tragediile de la Colectiv sau Crevedia.

De 15 ani puterea locală din Dâmbovița, cel mai des PSD-ul, promite că reabilitează și modernizează DN 71, dar nu au făcut decât să mintă și să se acopere cu promisiuni deșarte.

Acum, în 2024, promit din nou, iar campionii promisiunii deșarte sunt Corneliu Ștefan (președintele PSD Dâmbovița) și secretarul de stat Ionuț Săvoiu ( membru și el al PSD Dâmbovița).

Acum vor să facă totul cu încălcarea legii, dar iată că justiția îi trage de urechi, cel puțin, și nu îi lasă să își mai bată joc de fondurile publice.

Toți ne dorim dezvoltare, un trai mai bun, drumuri sigure, o îmbunătățire a calității vieții. Dar cu respect față de lege! Nu ar trebui să ne mai mulțumim doar cu populisme ieftine și promisiuni neonorate. Și cu licitații oferite cu dedicație cui trebuie!

Cei care se cred puternici doar pentru că dețin anumite funcții și dispun după bunul plac de banii publici trebuie să înțeleagă faptul că sunt în serviciul cetățenilor, nu al propriilor interese!

Frână ilegalităților în Dâmbovița! Vrem și avem nevoie de investiții și de infrastructură, dar corect, onest, cinstit și de calitate!”, a transmis Dragoş Popescu, senator de Dâmboviţa, reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial