2 mai 2024
Au ieşit în stradă să prevină şi s-au întors la bază cu tolba plină cu amenzi!

Au ieşit în stradă să prevină şi s-au întors la bază cu tolba plină cu amenzi!

Poliţiştii rutieri dâmboviţeni au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere

În ziua de 07 martie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au organizat şi executat o acţiune preventivă, pe raza Municipiului Târgovişte şi a localităţilor arondate, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în cadrul în conformitate cu obiectivele propuse în “Programul de acţiune al Poliţiei Rutiere derulat în perioada 2012-2016 ”. În cadrul acestei acţiuni au fost aplicate 133 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totala a acestora însumând 11 720 lei, din care 71 pentru neportul centurii de siguranţă, 10 pentru neadaptarea vitezei, şi 26 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului.

Totodată ca urmare a abaterilor săvârşite, poliţiştii au reţinut 1 permis de conducere şi retras 5 certificat de înmatriculare. Poliţiştii rutieri l-au depistat pe numitul S.S., de 59 de ani, din comuna Dragodana, în timp ce conducea un tractor U650, fără a poseda permis de conducere pentru niciuna dintre categoriile de vehicule. Faţă de numitul S.S., aceştia au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis. (OUG 195/2002, republicată).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial