4 mai 2024
ATENŢIE! Imagini care vă pot afecta emoţional! VIDEO cu momentele de groază prin care a trecut tânărul din Lazuri, jucat în picioare de mai mulţi indivizi!

ATENŢIE! Imagini care vă pot afecta emoţional! VIDEO cu momentele de groază prin care a trecut tânărul din Lazuri, jucat în picioare de mai mulţi indivizi!

Scene de o incredibila violenta s-au petrecut intr-un magazin satesc din Dambovita. Mai multi tineri s-au napustit asupra unui consatean si l-au lovit in nestire cu pumnii si cu picioarele.

Atrocitatea a luat sfarsit abia dupa ce patronul magazinului i-a avertizat pe batausi ca exista o camera de supraveghere care inregistreaza totul.

Imaginile inregistrate de camerele de supraveghere sunt atat de dure incat ar putea sa va afecteze emotional.

Scandalul s-a iscat din senin, spune victima, un tanar din localitatea Lazuri.

Sustine ca ii cunoaste pe agresori, sunt consateni cu el. Pusa la pamant, victima primeste pumni si picioare de la 5 oameni deodata.

La un moment dat, un martor intervine sa-i ia apararea celui lovit. La randul lui, e pus la pamant si lovit.

Aflat dupa tejghea, patronul micului magazin se inarmeaza cu un scaun ca sa se apere, in caz ca va fi si el atacat.

Bataia incerteaza abia cand omul le arata agresorilor ca exista o camera de supraveghere, care a inregistrat totul.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum tanarul a fost inconjurat de toti indivizii, care s-au napustit cu pumnii si picioarele asupra lui.

Fara aparare, barbatul aproape ca si-a pierdut cunostinta. In scurt timp a ajuns la spital.

Tanarul povesteste ca s-a intors de curand din Franta, asa ca nu a apucat sa aiba vreo discutie cu atacatorii. Ii cunoaste pe cativa dintre ei, dar n-au avut niciodata nimic de impartit.

“-Au coborat 12-13 indivizi, m-au luat la pumni.

-Pe ce motiv?

-Nu stiu nimic.

-Ii stiti pe indivizi?

-Ii stiu, da. Pe mine calare, m-au luat la pumni, picioare, m-au zapacit cu bataia, s-a bagat un om sa nu mai dea in mine, i-a spart si lui ochiul”, povesteste Irinel Popa.

Scenele s-au derulat sub privirile ingrozite ale patronului magazinului care, terifiat, s-a inarmat cu un scaun si s-a retras dupa tejghea.

“Au intrat vreo 10 persoane si ne-au luat la omor, cu pumni, cu sticle! Eu am incercat sa-i potolesc si ei au inceput sa ma bata”, declara Marius Tanasoiu.

Tanarul a depus plangere la politie impotriva atacatorilor. Acestia urmeaza sa fie adusi la audieri.

Oamenii legii ii cerceteaza intr-un dosar penal, pentru loviri si alte violente.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial