19 aprilie 2024
Dâmboviţa – Poliţiştii, cu ochii-n 4! Le dau de furcă hoţii, vitezomanii şi comercianţii iliciţi

Dâmboviţa – Poliţiştii, cu ochii-n 4! Le dau de furcă hoţii, vitezomanii şi comercianţii iliciţi

POLIŢIŞTII AU DEPISTAT ÎN FLAGRANT UN TÂNĂR , ÎN TIMP CE SUSTRĂGEA BUNURI DINTR-O LOCUINŢĂ

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Dragomireşti au stabilit că tânărul este autorul altor 13 fapte de furt, comise în perioada 2009-2013

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti au depistat în flagrant o persoană, în timp ce sustrăgea dintr-o anexă a lucuinţei numitului R.G., din localitate, mai multe bunuri, respectiv cablu electric, obiecte de vestimentaţie, bunuri alimentare.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspectul, în persoana numitului A.V., de 25 de ani, din municipiul Târgovişte este autorul unui număr de 13 fapte de furt, comise în perioada 2009-2013, pe raza localităţilor Tătărani, Măneşti, Dragomireşti.

Numitul A.V este cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi fiind prezentat instanţei de judecată, pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Poliţia dâmboviţeană adresează mulţumiri tuturor cetăţenilor pentru sprijinul acordat în vederea depistării suspectului.

ACŢIUNE DE PREVENIRE A ACCIDENTELOR RUTIERE PRODUSE PE FONDUL NERESPECTĂRII REGIMULUI LEGAL DE VITEZĂ

2371 de sancţiuni contravenţionale, aplicate de poliţiştii rutieri, în urma unei acţiuni pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză

În perioada 08-21 iulie a.c., în cadrul Campaniei naţionale „Alege Viaţa” şi în conformitate cu obiectivele propuse în “Programul de acţiune al Poliţiei Rutiere”, poliţiştii rutieri au organizat acţiuni pe raza judeţului, pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

În cadrul acestei acţiuni poliţiştii au aplicat 2371 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare însumează 284.520 de lei.

Totodată, poliţiştii rutieri au constatat 26 de infracţiuni ca urmare a nerespectării prevederilor OUG 195/2002.

CONTROALE LA SOCIATĂŢILE COMERCIALE DIN ORAŞUL RĂCARI

Poliţiştii au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale, în urma unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit de produse accizabile

Sâmbătă, 20 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari şi Postului de Poliţie Conţeşti au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii ilegalităţilor în domeniul comerţului de produse accizabile.

Poliţiştii au verificat opt agenţi economici, aplicând şase sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2200 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990.

POLIŢIŞTII AU DEPISTAT ÎNTR-UN AUTOTURISM 10 PACHETE DE ŢIGĂRI ŞI 28 DE LITRI DE ALCOOL, FĂRĂ DOCUMENTE LEGALE DE PROVENIENŢĂ

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa, Formaţiunile de Investigarea Fraudelor şi Poliţie Rutieră au oprit în trafic pentru control un autoturism condus de numitul P.E., de 53 de ani, din municipiul Târgovişte, care se deplasa pe raza localităţii Bezdead.

În urma verificărilor efectuate, în portbagajul autoturismului au fost depistate 10 pachete de ţigarete şi 28 de litri de alcool, ambalat în recipiente din plastic, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Poliţiştii continuă cercetările, bunurile depistate fiind ridicate în vederea confiscării.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial