8 mai 2024

Crimă pasională! “Hai să ţi-l iei că ţi l-am omorât!”

crimad5Crimă şocantă în satul Dealu Frumos, la Buciumeni, unde o femeie de 80 de ani şi-a ucis vecinul, un fost iubit din tinereţe, apoi a anunţat-o cu nonşalanţă pe soţia victimei.

crimad9Între timp, fiica suspectei a găsit cadavrul în curte şi a sunat la 112. Curând, zona a fost împânzită de criminalişti, iar bătrâna bănuită de omor a fost dusă la secţie pentru audieri.

crimad6Bărbatul de 76 de ani a mers în vizită la vecina sa, cu care în trecut avusese o relaţie. La un moment dat, cei doi au început să se certe, iar femeia l-ar fi îmbrâncit pe scări pe bărbat, apoi l-ar fi lovit cu o bâtă.

crimad8Lucia Popa, soția victimei: “M-am pomenit cu ea la poartă şi am zis că a inebunit! ”Hai să ţi-l iei că ţi l-am omorât!”, mi-a spus. Știam că ar fi avut o relație în tinerețe… Ştiam ceva, dar nu mi-a venit să cred.”

crimad2Rudele bătrânei susţin că nu era pentru prima dată când bărbatul insista să intre în casa bătrânei.

crimad4Elena Andreioiu, fiica suspectei: “Dacă umbla numai beat, venea mereu peste ea… La ce venea un om peste o femeie bătrână? L-a mai luat o dată pe drum, l-a mai bătut.”

Vecinii sunt şocaţi şi ei de cele întâmplate.

crimad3“Nu era femeia aşa agresivă, era bătrâna… Ea se ducea mereu la biserică”, spune o vecină.

La faţa locului au ajuns poliţiştii criminalişti, care strâng toate probele pentru a constata cu exactitate cum şi-a pierdut viaţa bărbatul.

crimad7Între timp, cazul a fost preluat de procurori, iar bătrâna va fi expertizata psihic.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial