25 aprilie 2024

AȘA GHINION… RAR VEZI! Ce a pățit un dâmbovițean care abia își cumpărase mașina!

masu3O sperietura teribia a tras un sofer, pe drumul judetean de la Ungureni spre Cobia! Barbatul povesteste ca in timp ce sofa s-a trezit pur si simplu cu un copac prabusindu-se inaintea sa.
masuA franat cat a putut sa opreasca masina in loc. Din fericire, barbatul a scapat nevatamat, dar autoturismul a fost serios avariat in partea din fata.
Ironia sortii, omul abia isi cumparase masina si o ducea acasa…
masu1Șofer: “Eram la volan si mi-a cazut copacul usor, in fata… Eu il vedeam parca il reluare… Am franat, dar am intrat in crengi, le-am rupt… El era asa, dar e putred tot…Mi-a cazut la un metru in fata, am franat, dar… Acum am cumparat-o si mergeam cu ea acasa…”
masu2In loc sa se bucure de noua masina, proprietarul a fost nevoit sa o duca direct in service. Deocamdata va suporta din buzunar paguba, insa are de gand sa se intereseze cine este proprietarul padurii respective si sa ceara daune.
Politistii au constatat ca pluta era putrezita si inevitabil s-a prabusit. In aceeasi situatie sunt si alti copaci din zona respectiva, asa ca nu este exclus sa aiba loc un alt accident daca nu se va interveni pentru a se inlatura arborii cu probleme
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial