2 mai 2024

VIDEO! Clipe de groază pentru soția unui medic renumit din Târgoviște!

talha2Prin clipe de groaza a trecut o batrana in varsta de 78 de ani din Targoviste. Femeia a fost talharita in plina zi de un individ de 42 de ani, care a intrat in apartament si a obligat-o sa ii dea toti banii.

Speriata, femeia i-a dat cei 1500 de lei pe care ii avea in casa si a reusit in cele din urma sa sune la 112. Suspectul a fost prins de politisti si dus la audieri.

talhaAutorul talhariei, un barbat in varsta de 42 de ani, a fost cercetat in trecut pentru furturi. Dar, pana acum, nu a mai recurs la violenta, spun anchetatorii. Individul a dat lovitura ziua-n amiaza mare. A asteptat pana ce proprietara a deschis usa, iar apoi a dat navala in interior. Acolo a fortat-o sa ii dea banii.

Pensionara le-a povestit politistilor ca, de teama, nu a strigat dupa ajutor. Mai ales ca agresorul ar fi amenintat-o cu moartea.

talha1 “Usa era deschisa, pentru ca la etajul 7 se lucreaza la un apartament si transportau niste materiale, posibil atunci sa fi intrat”, spune o vecina. Nu am auzit absolut nimic. Putea sa o omoare, sau ea putea sa faca un infarct, putea sa se intample orice.”

Batrana in varsta de 78 de ani, ramasa vaduva dupa ce sotul ei, un medic renumit, a murit, locuieste singura intr-un apartement din centrul orasului. Acum, de teama, s-a mutat la rude. Intre timp, individul a fost dus in arestul Politiei Dambovita. Daca va fi gasit vinovat, pentru talharie, risca sa stea pana la 12 ani in spatele gratiilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial