20 aprilie 2024
Armata Română a devenit unul dintre cei mai apreciaţi angajatori din ţară

Armata Română a devenit unul dintre cei mai apreciaţi angajatori din ţară

armaArmata Română a devenit unul dintre cei mai apreciaţi angajatori din ţară. Potrivit unui studiu făcut de o platformă de recrutare online – la care au participat 100.000 de oameni – Ministerul Apărării Naţionale, se clasează pe locul 8.

Stabilitatea locului de muncă, salariile şi vârsta de pensionare sunt doar câteva din lucrurile care îi motivează pe oameni.

arma1MApN este pe locul 8 în topul celor mai buni 10 angajatori din România, conform unui studiu realizat de BESTJOBS, alături de giganţii din telefonia mobilă, companiile energetice şi bănci.

arma2Cei care au participat la sondaj, au fost întrebaţi despre cât de mulţumiţi sunt de locul de muncă, dacă recomandă unui apropiat să se angajeze acolo şi dacă intenţionează să-şi schimbe serviciul în următoarele 6 luni.

De exemplu, un soldat gradat profesionist poate să câştige 3.800 de lei, un maistru militar are spre 7.000, iar un ofiţer cu funcţii de comandă peste 16.000 de lei lunar.

Tot mai mulţi tineri aleg o carieră militară, când viitorul pare asigurat.

arma4Oana are 25 de ani şi este soldat în cadrul Unităţii Militare 02305, din Târgovişte. A absolvit Facultatea de Istorie, apoi a urmat cursurile centrului de instruire şi infanterie Vânători de munte.

Oana Panțuroiu, soldat şi gradat profesionist UM 02305 Târgovişte: ”Salariul este motivant şi totodată va şi creşte odată cu avansarea în carieră. Noi, cât şi familiile noastre, beneficiem de servicii medicale gratuite în toate spitalele medicale din ţară.”

arma3De asemenea, angajaţii MApN au şi tarife speciale în concedii şi nu în ultimul rând, pot ieşi la pensie la 55 de ani.

CEI MAI BUNI ANGAJATORI-2018
1.Vodafone România
2.OMV Petrom
3.Banca Transilvania
4.Auchan
5.eMAG
6.Arvato Services
7.ING Bank
8.MAPN
9.Altex
10.INCAS

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial