20 aprilie 2024
Aplicatii de mobil populare în 2019

Aplicatii de mobil populare în 2019

Webp.net-resizeimageAplicatiile mobile sunt accesibile tuturor si, de cele mai multe ori, pot fi folosite gratuit. Dintre miile de optiuni pe care le ai atunci cand intri in Google Play, cateva sunt cu adevarat interesante si extrem de populare in randul utilizatorilor.

Grammarly Keyboard. Daca ai probleme in ceea ce priveste modul in care scrii, aceasta aplicatie este excelenta pentru tine. Ori de cate ori ai de scris un text, Grammarly Keyboard il analizeaza atat din punct de vedere gramatical, cat si din punct de vedere al corectitudinii cuvintelor si iti ofera sugestii atunci cand este cazul. Nu vei mai gresi atunci cand scrii un mail pentru munca sau atunci cand trimiti o cerere. Partea buna la aceasta aplicatie este ca o poti descarca absolut gratuit si ca nu contine reclame.

Haven. Este o aplicatie pe care ar trebui sa o aiba orice posesor de smartphone, deoarece ajuta la pastrarea datelor in siguranta. Daca esti o persoana care calatoreste mult si este supusa mereu riscului de a-i fi furat telefonul, aceasta aplicatie este perfecta. Instalata atat pe dispozitivul principal, cat si pe unul secundar, poate sa dea informatii relevante despre locatia dispozitivului si poate sa protejeze datele de pe acesta.

Vlad Cazino. Pe lista cu cele mai populare aplicatii se strecoara si aplicatia de cazino pe care o poti descarca de pe www.vladcazino.ro. Popularitatea sa este data de numeroasele jocuri din care poți alege (peste 150 de sloturi, jocuri clasice si live de ruleta si blackjack sau chiar bingo), de o platforma foarte ușor de folosit și foarte atractiva din punct de vedere grafic, dar si de bonusurile si promotiile oferite. In prezent, aplicatia Vlad Cazino este disponibila doar pentru Android, varianta pentru iOS urmand a fi lansata, si ea, in curand.

Filto. Din lista nu putea sa lipseasca un editor video. Cum Instagramul este din ce in ce mai populat de videoclipuri scurte iar bloggingul s-a transformat in vlogging, Filto este un instrument incredibil de atractiv. Acesta ofera o multime de efecte si filtre ce pot fi utilizate cu usurinta, indiferent daca filmarile tale sunt pe verticala sau pe orizontala. La fel ca multe alte aplicatii din Google Play, Filto este gratuit.

Google News. Cea mai utilizata aplicatie de mobil vine de la gigantul Google. Google News iti ofera articole de foarte buna calitate direct in feed-ul telefonului tau. Dotata cu inteligenta artificiala, aplicatia Google analizeaza frecvent continutul nou, iti analizeaza preferintele si iti aduce pe telefon doar acele titluri care sunt de interes pentru tine.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand instalezi o aplicatie de mobil?

Siguranta datelor trebuie sa fie pe primul loc. Tocmai de aceea, atunci cand instalezi o aplicatie de mobil trebuie sa te asiguri ca provine dintr-o sursa de incredere. Incearca sa instalezi aplicatii doar din magazinul Google Play, evitand magazinele neoficiale de aplicatii. Oricat ar fi de tentant, incearca sa nu instalezi sute de aplicatii pe telefon, deoarece vei ajunge sa il faci sa se miste extrem de greu. Nu in ultimul rand, fa tot timpul update-urile aplicatiilor pe care le ai deja in telefon. Un telefon updatat frecvent are mult mai putine sanse sa aiba probleme de securitate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial