6 mai 2024
Senatorul Dragoș Popescu arată cifrele reale: ”Județul Dâmbovița este codaș la creștere economică!”

Senatorul Dragoș Popescu arată cifrele reale: ”Județul Dâmbovița este codaș la creștere economică!”

”Județul Dâmbovița codaș la creștere economică! Asta în timp ce premierul i-a chemat pe președinții de consilii județene, primarii de orașe și comune, să le spună despre reducerea cheltuielilor bugetare, “consolidarea finanțelor publice naționale” și “stoparea risipei fondurilor publice”.

Ce frumos sună! Vina este dată pe “sistemul fiscal ineficient”, dar nimeni nu se uită concret, pe date, cum au fost cheltuiți banii chiar de către cei care au fost chemați la întâlnire, primarii și președinții de județe. Soluțiile lor? Impozitare, supraimpozitare, taxare, colectare de amenzi.

Nimic nou sub soare. De fiecare dată guvernele conduse de PSD au apelat la aceleași măsuri care s-au dovedit ineficiente.În realitate guvernanții nu dau doi bani pe contribuabili, își bat joc de antreprenori și de mediul privat.

Mediul de afaceri are nevoie de predictibilitate, stabilitate, încredere și dezvoltare economică.

Și vorbind despre creștere economică las un link – https://cumstam.ro/grafice/331?fbclid=IwAR2mBOZoY4NwKbccJUXtAbmkPTUVRMQ05FBmHUNZjPDJpsuaKJjXwOBcJnw –

din care reiese că județul Dâmbovița este codaș în anul 2022 (locul 36 din 42).Mai crede cineva că “reforma Ciolacu” nu este o disperare după bani de la mediul privat pentru ca apoi să fie împărțiți și risipiți discreționar?

Cine sunt cei care fac cheltuieli excesive și inutile? Nu primarii și cei care conduc consiliile județene?”, spune Dragoș Popescu, senator de Dâmbovița și reprezentant al Partidului Reper.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial