26 aprilie 2024
Amendă uriașă pentru o femeie care a aruncat deșeuri pe un câmp din comuna Potlogi

Amendă uriașă pentru o femeie care a aruncat deșeuri pe un câmp din comuna Potlogi

30 de mii de lei – aceasta este amenda uriașă pe care a primit-o o femeie, din localitatea Costeștii din Vale, după ce a fost prinsă de polițiști în timp ce arunca deșeuri pe un câmp de la marginea localității Românești, comuna Potlogi.

De asemenea, polițiștii i-au confiscat femeii și căruța ci care venise acolo și din care răsturnase deșeurile.

”O femeie, in varsta de 33 de ani, sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 30.000 RON, pentru nerespectarea regimului deșeurilor La data de 15 mai a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Potlogi au depistat o femeie de 33 de ani, din localitatea Costeștii din Vale, în timp ce abandona deșeuri pe un teren situat la ieșirea din localitatea Românești și care aparține unei instituții publice din Potlogi.

Față de aceasta, polițiștii au dispus măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 30.000 Ron, în conformitate cu prevederile art. 20 alin. 3 din O.U.G nr. 92/2021 privind regimul deșeurilor. De asemenea, polițiștii au dispus măsura complementară a confiscării atelajului cu tracțiune animală folosit de către femeia de 33 de ani”, informează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial