19 aprilie 2024
Coșmarul trăit de o femeie după ce a divorțat de soț. Ce amenințări a primit

Coșmarul trăit de o femeie după ce a divorțat de soț. Ce amenințări a primit

O femeie de 43 de ani, din Udrești, comuna Ulmi, trece printr-un adevărat coșmar după ce a divorțat de soț.

Aceasta s-a plâns polițiștilor că bărbatul de care a divorțat după una mariaj cu multe probleme o amenință continuu și se teme pentru siguranța ei.

Femeia spune că individul ar fi declarat chiar că îi va da foc locuinței.

Împotriva celui vizat a fost emis un ordin de protecție, dar bărbatul l-ar fi încălcat, așa că a fost reținut.

”Bănuit de comiterea infracțiunilor de nerespectare a prevederilor ordinului de protecție, violare de domiciliu, amenințare și neexecutarea sancțiunilor penale, arestat preventiv pentru 30 de zile

La data de 14 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.1 Poliție Rurală au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Udrești, cu privire la faptul că fostul soț a încălcat prevederile ordinului de protecție emis de Jucătoria Târgoviște.

O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care polițiștii au identificat în curtea locuinței părții vătămate bărbatul de 45 ani.

Din primele cercetări se pare că acesta nu ar fi respectat prevederile ordinului de protecție emis de Judecătoria Târgoviște pe numele său la data de 2 mai a.c., pentru 6 luni.

Totodată, se pare că bărbatul ar fi amenințat partea vătămată cu incendierea locuinței.

Pe numele bărbatului, polițistii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție de către o persoană împotriva căreia a fost emis ordin de protecție faptă prevazută de art. 47 alin. 1 din Legea 217/2002 ; Amenințare faptă prevăzută de art. 228 alin. 1 Cod penal și neexecutarea sancțiunilor penale faptă prevăzută de art.288 alin.1 din Cod penal.

La data de 14 mai a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe parcursul zilei trecute, față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița”, se arată într-o informare dată publicității de către IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial