28 aprilie 2024
Alexandru Munteanu, USR Târgoviște: ”Pe cine şi de ce a deranjat atât de tare maşina cu sigla Alianţei Dreapta Unită, la Târgovişte?”

Alexandru Munteanu, USR Târgoviște: ”Pe cine şi de ce a deranjat atât de tare maşina cu sigla Alianţei Dreapta Unită, la Târgovişte?”

”Pe cine şi de ce a deranjat atât de tare maşina cu sigla Alianţei Dreapta Unită, la Târgovişte?

Aflu cu stupoare că o maşină venită din Capitală la Târgovişte, cu sigla Alianţei Dreapta Unită, a fost gonită din oraşul nostru de poliţiştii locali.Motivul – maşina nu ar fi avut nu ştiu ce autorizaţie specială să poată circula pe drumurile din Târgovişte.

Pe bune? Nu producea niciun zgomot electoral, nu strângea semnături pentru partid, a deranjat doar pentru că era pe drum? Aşa se pare.

Simplul fapt că afişa sigla Alianţei Dreapta Unită a făcut mare deranj la Târgovişte. Mai, mai să plece bietul şofer şi cu ditamai amenda.

Nu uităm însă că poliţia nu a luat nicio măsură când Dragnea a făcut mitingul electoral în oraşul nostru, ba mai mult, chiar poliţiştii au decis să pună parolă la intrările în localitate, să nu deranjeze paranghelia roşie.

Cred cu tărie că gestul poliţiştilor locali nu îşi avea rostul şi că nu a fost nimic altceva decât să îşi mulţumească stăpânii din primărie şi să le ţină la distanţă adversarii politici.

Nu aveţi cum să ne ţineţi la distanţă la vot, aşa că, vă rog, dragi târgovişteni, haideţi să le arătăm la urne ce credem şi care ne este părerea”, a transmis Alexandru Munteanu, reprezentant al USR Târgoviște.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial