28 aprilie 2024
O poveste de viaţă emoţionantă. Alexandra îşi caută mama biologică. “Când aveam mai multă nevoie de o mamă, am rămas și fără mama adoptivă”

O poveste de viaţă emoţionantă. Alexandra îşi caută mama biologică. “Când aveam mai multă nevoie de o mamă, am rămas și fără mama adoptivă”

Poveste de viaţă emoţionantă.

O tânără în vârstă de 28 de ani îşi caută cu disperare mama biologică.

Ştie că femeia care a adus-o pe lume ar fi din oraşul Pucioasa şi că ar avea 45 sau 46 de ani.

După ce a rămas şi fără mama adoptivă, Alexandra speră să găsească drumul spre mama naturală.

Spune că a încercat din răsputeri să afle cine îi sunt rudele apropiate, dar până acum fără niciun rezultat.

“SALUTĂRI TUTUROR,
Sper că acum in prag de mare sărbătoare glasul meu tremurând, să fie auzit de cineva apropiat mamei mele sau poate chiar de mama mea.
Numele meu la naștere a fost RĂILEANU ALEXANDRA-MARINA, și sunt născută la data de 19 .01.1996 în municipiul FOCȘANI, județul VRANCEA.
Sunt aici în căutarea mamei mele care mi-a dat viață despre care știu că se numea RĂILEANU CRISTINA, cu domiciliul atunci în PUCIOASA, județul DÂMBOVIȚA și că ar avea vârsta acum de 45 sau 46 ani.
Mai știu că mama avea o vârstă fragedă când m-a adus pe lume, de aceea atunci a fost dusă la o mătușă in FOCSANI pentru nașterea mea.
Am fost adoptată imediat de la naștere de doi părinți minunați care mi-au dăruit toată dragostea pe care orice copil ar trebui să o aibă în viață. Din păcate atunci când aveam mai multă nevoie de o mamă, am rămas și fără mama adoptivă. De atunci golul din sufletul meu s-a adâncit mai profund și mă îndeamnă mai mult ca niciodată să o caut pe mama mea care cu siguranță există pe undeva într-un colț de lume. Am fost personal la adresa din FOCȘANI unde știu că era adresa mătușii, pe strada ANUL REVOLUTIONAR 1848 dar doamna care am găsit-o acolo nu mi-a dat nici un fel de informații despre mama mea. Am făcut adresă la autorități, dar nici bunicii din PUCIOASA, județul DÂMBOVIȚA nu au dorit să îmi de-a nici un fel de informație. Sincer nu înțeleg de ce..nu doresc să-i fac vreun rău, vreau numai să o cunosc cu siguranță are o familie și alți copii.
Mă întreb oare, nu există un loc câtuși de mic și pentru mine in sufletul ei?
Mi-aș dori deasemenea să-i cunosc și pe eventualii frați ai mei, regăsirea lor mi-ar face sufletul împlinit.
Vă rog ajutați-mă să o găsesc pe mama, DISTRIBUITI anunțul meu cât mai mult posibil atât în țară cât și în străinătate.
Vă mulțumesc anticipat!”, spune Alexandra.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial