5 mai 2024
AFACERE PĂGUBOASĂ! Uite cum a rămas un bătrân din Târgovişte fără toate economiile din casă!

AFACERE PĂGUBOASĂ! Uite cum a rămas un bătrân din Târgovişte fără toate economiile din casă!

De o afacere paguboasa a avut parte un batran de 74 de ani, din Targoviste! Doi indivizi necunoscuti l-au abordat pe strada si sub pretextul ca-i vand niste oale la super-oferta au profitat de naivitatea omului si l-au si inselat si i-au furat si toate economiile din casa. Pensionarul voia sa faca oalele cadou unui nepot, asa ca a acceptat sa-i primeasca pe cei doi in garsoniera. La plecarea lor avea sa ramana uimit – nu mai avea un leu in casa. Si-a dat seama ca a fost tras pe sfoara si a sunat imediat la politie

“Geaca a fost aici si am avut bani aici si aici. Vreo 7 milioane aici am avut sub patura si mi-au luat si p-aia!”, a declarat pentru MariusBUGA.ro, Eugen Bratescu, batranul pagubit.

Omul nu a fost casatorit si nu are nici copiii. Locuieste singur intr-o garsoniera din centrul Targovistei. Prea increzator in cei din jur nu s-a asteptat o clipa la ce avea sa i se intample.

“Unul a ramas in camera si ala m-a facut, a vazut de unde am scos banii de le-am dat si m-a facut si a plecat. Dupa ce a plecat am luat pe mine hainele de unde m-au vazut si nu mai erau banii”.

Cand au auzit de patania batranului vecinii sai au ramas uimiti si l-au sfatuit sa aiba grija pe cine baga in casa

“I s-au furat niste bani din casa. Multi bani? Da! Alta data sa aiba grija pe cine baga in casa! A avut noroc, putea sa-l si omoare!”, crede Diana Safta.

Oamenii legii cred ca cel mai probabil indivizii l-au filat pe batran zile-n sir, au stiut unde locuieste. Initial l-au abordat in Piata 1 mai din Targoviste, iar cateva minute mai tarziu l-au asteptat in fata scarii. Ulterior au urcat in locuinta batranului unde i-au vandut doua seturi de oale cu 1500 de lei, dar au plecat in plus si cu 2600 de lei, banii din pensie ai omului

“Politistii au fost sesizati cu privire la comiterea unei infractiuni de furt. Am intocmit un dosar penal si continuam cercetarile in vederea identificarii autorilor si tragerea la raspundere a acestora”, ne-a precizat comisarul Mihaela Savu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Politistii spun ca au deja un cerc de suspecti. Odata prinsi, cei doi indivizi risca pedeapsa cu inchisoarea pentru furt calificat, de la 3 la 15 ani.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial