3 mai 2024
Primarul din Titu dă de pământ cu şeful AJF – “SĂ PLECE!”

Primarul din Titu dă de pământ cu şeful AJF – “SĂ PLECE!”

După ce a refuzat solicitarea echipei Urban Titu de a reprograma două meciuri de juniori, Emil Tudor şi-a făcut un mare duşman în primarul-finanţator Ilie Dinu. Ultimul nu s-a gândit nici un moment că preşedintele AJF Dâmboviţa nu va permite ca meciurile de juniori C şi D dintre Titu şi FCM Târgovişte să nu se joace vineri în loc de miercuri, când va fi inaugurată baza sportivă de la Hagioaica. „Dacă nici pentru aşa ceva nu găseşti înţelegere, atunci chiar că totul a luat-o razna în fotbalul şi ţara asta. Profesorul Tudor nici măcar nu a acceptat invitaţia de a participa la inaugurarea stadionului, invocând tot felul de motive. Aţi avut perfectă dreptate când aţi cerut o schimbare la nivelul AJF, iar profesorul Tudor ar trebui să plece, a stat deja prea mult”, şi-a continuat atacul Ilie Dinu.

„Primarul Dinu a început mai devreme campania electorală?”

Emil Tudor nu s-a lăsat nici el mai prejos şi i-a răspuns din nou primarului de la Titu, motivându-şi din nou decizia. „V-am spus că juniorii nu pot susţine meciuri în două zile consecutive, plus că nu puteam reprograma etapa de sâmbătă, pentru a nu se crea impresia că favorizăm vreuna dintre echipele care vor să câştige seria la juniori C. În plus, pentru a reprograma aceste meciuri, mai trebuia să existe şi un acord din partea echipei adverse. De ce nu joacă vineri primarul Dinu cu echipa de seniori, că tot are etapă liberă? Pentru ce vroia meciuri de juniori la inagurarea bazei sportive de la Hagioaica, a început mai devreme campania electorală?”

Viorel Orbeci, observatorul local cu cea mai mare notă

Preşedintele AJF Dâmboviţa a convocat astăzi, pentru ora 15.30, o şedinţă a Comitetului Executiv, în care Comisia de Competiţii şi Disciplină va analiza activitatea din primele etape ale returului. Vor fi discutate şi alte subiecte, inclusiv cel legat de formarea unor selecţionate judeţene de juniori. Zilele trecute a avut loc şi o întâlnire cu observatorii locali, în care au fost discutate rezultatele testării din luna martie. Cele mai bune note au fost obţinute de Viorel Orbeci, Virgil Botescu şi Nelu Năsăudeanu, pentru ca Ioan Negoescu să obţină cel mai bun calificativ la nivel naţional, unde a revenit şi Ion Coman, după ce a trecut cu brio ultima testare. În ziarul de mâine aflaţi numele observatorilor delegaţi la meciurile din weekend, dar şi din etapa intermediară de săptămâna viitoare.

Costin Mihai | costin.mihai@artpress.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial