26 aprilie 2024
Accident mortal, la Dragomireşti. Tânăr de 36 de ani, lovit de o maşină, în viteză. O cameră de supraveghere a suprins imaginile dure

Accident mortal, la Dragomireşti. Tânăr de 36 de ani, lovit de o maşină, în viteză. O cameră de supraveghere a suprins imaginile dure

Urmărit parcă de destin, un bărbat de 36 de ani, din Dragomireşti, care mai trecuse prin două accidente rutiere și-a pierdut viața lovit de o mașină.

A fost acroșat în timp ce mergea pe marginea drumului, la el în sat. A fost dus de urgență la spital, iar medicii s-au zbătut câteva zile să-l țină în viață.

O cameră de supraveghere a suprins momentul impactului. Nenorocirea s-a întâmplat în seara zilei de 24 iulie, după lăsarea întunericului.

Bărbatul merge pe marginea drumului, iar din spate se apropie cu viteză un autoturism. Şoferul în vârstă de 61 de ani, un consătean, l-a izbit în plin.

Florica Ilie, mătușa tânărului decedat: „L-a făcut zob. Mergea pe margine, voia să vină acasă săracul şi nu a mai apucat. El a mai avut necazuri. O grămadă de cumpene”.

Victima scăpase cu viață din alte două accidente

Victima mai trecuse prin două accidente, dar a scăpat cu viaţă. De această dată, rănile au fost prea grave, iar inima i-a cedat la spital.

Şoferul le-a spus poliţiştilor că a fost orbit de farurile unui autoturism care venea din sens opus şi n-a reuşit să vadă la timp pietonul.

Adrian Ilie, unchiul tânărului decedat: „L-a luat din spate. El mergea bine pe margine. Viteză cred că avea peste o sută”.

Lăcrămioara Olteanu, verişoara tânărului decedat: „Am sunat noi la spital să vedem dacă mai este în viaţă şi mi-au spus că a decedat la ora 10. L-a luat direct, oricum nu mai avea şanse”.

Marius Buga, Pro TV: „Iniţial, şoferul a fost cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, însă după ce victima a decedat, anchetatorii au decis să schimbe încadrarea juridică, iar acum îl cercetează pentru ucidere din culpă.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial