24 aprilie 2024
Adrian Ţuţuianu: “E o mizerie! NU am divorţat!”

Adrian Ţuţuianu: “E o mizerie! NU am divorţat!”

tutuianua“E o mizerie ce a apărut, în ultimele trei zile, la  Mdi. Nu divorţez!” – a dat de veste, în această dimineaţă şeful CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Preşedintele administraţiei judeţene spune că se duce o campanie de presă murdară împotriva sa, fără nicio dovadă.

Ţuţuianu a declarat într-o conferinţă de presă că la postul patronat de Dan Miculescu se fac afirmaţii jignitoare şi neadevărate despre familia sa.

Pe de altă parte, oficialii postului de televiziune MdiTV spun că nu au făcut altceva decât să preia o informaţie apărută pe site-ul Romania Curată.

“Șeful CJ Dâmbovița a rămas cu jumătate din avere

Adrian Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a divorțat anul trecut, astfel că multe din bunurile comune au fost împărțite la partajul voluntar. În declarația sa de avere a trecut cinci apartamente și o casă, două apartamente donate fiicelor, dar și mai multe terenuri, între care cel mai mare are 10 hectare. Țuțuianu conduce un Volkswagen Polo și are în conturi aproximativ 77.000 de lei și aproape 3.000 de euro.

Șeful CJ Dâmbovița are două firme: SC Administrator Consulting SRL și SC Ventrom SA și a închiriat un spațiu comercial către SCA Stan si Asociatii, de la care încasează 1.600 de euro lunar.

Adrian Țuțuianu a încasat în total în 2014 88.000 de lei de la Consiliul Județean, dar și de la Universitatea Valahia din Târgoviște”, scrie  romaniacurata.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial