1 mai 2024
Ţuţuianu – “Voi apela la toţi parlamentarii de Dâmboviţa!” Vezi de ce!

Ţuţuianu – “Voi apela la toţi parlamentarii de Dâmboviţa!” Vezi de ce!

„Mă bucur foarte mult că avem o echipă foarte puternică. Îi rog să acorde Consiliului Judeţean în următorii 4 ani tot sprijinul necesar pentru a rezolva problemele dificile pe care le avem în judeţul Dâmboviţa, începând cu crearea de locuri de muncă până la dezvoltarea infrastructurii, drum, apă, canal, şcoli, spital…

Voi apela la toţi parlamentarii de Dâmboviţa, indiferent de culoarea lor politică, pentru că eu cred că interesul dezvoltării judeţului este al tuturor, nu neapărat atributul unei formaţiuni politice sau alta.

Este de datoria noastră, a tuturor, să instaurăm un climat de normalitate politică, socială, să încercăm să adaptăm legislaţia la noile realităţi economice, sociale, politice şi să corectăm lucrurile care sunt în neregulă, inclusiv în materie electorală.

Eu cred că este de datoria noastră, a tuturor, să încercăm ca 4 ani de mandat să avem un rezultat cu totul deosebit şi România să revină pe o direcţie mai bună de dezvoltare”, a precizat Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial