25 aprilie 2024
ACUM – Accident cu 3 răniţi, pe DN 71, la Cuza Vodă. Maşina unui şofer de 68 de ani s-a izbit de autoturismul unei femei, de 73 de ani

ACUM – Accident cu 3 răniţi, pe DN 71, la Cuza Vodă. Maşina unui şofer de 68 de ani s-a izbit de autoturismul unei femei, de 73 de ani

Trei oameni au fost răniţi, în urmă cu puţin timp, într-un accident de circulaţie produs pe Drumul Naţional 71, la Cuza Vodă.

UPDATE, ORA 10 – O persoana rănită este transportată la spital, alte două persoane asistate medical la fața locului, au refuzat transportul la spital, informează ISU Dâmboviţa.

UPDATE ORA 11 – Un şofer, de 68 de ani, se deplasa cu maşina dinspre Bucureşti spre Târgovişte, a intrat într-un autoturism condus de o femeie, de 73 de ani, care circula din sens opus.

În urma impactului, ambii şoferi şi o pasageră de 68 de ani au suferit leziuni.

“Intervenție în cazul unui accident rutier produs în sat Cuza Voda, comuna Sălcioara, pe DN 71. Acționează Detașamentul Titu cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD, iar SAJ Dâmbovita cu 3 echipaje. La locul accidentului au fost identificate 3 persoane rănite usor, conștiente, care sunt asistate medical la fata locului de echipajele SMURD si SAJ. Pompierii asigură și măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului”, precizează ISU Dâmboviţa.

Revenim cu noi detalii despre acest accident.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial