24 aprilie 2024
PRIMELE IMAGINI!  Un subofiţer de la Secţia 6 Poliţie Moreni şi-a ÎMPUŞCAT iubita, iar apoi s-a sinucis! VIDEO CUTREMURĂTOR!

PRIMELE IMAGINI! Un subofiţer de la Secţia 6 Poliţie Moreni şi-a ÎMPUŞCAT iubita, iar apoi s-a sinucis! VIDEO CUTREMURĂTOR!

Caz socant, in aceasta dimineata, in localitatea I.L.Caragiale! Un subofiter, in varsta de 31 de ani, a fost gasit impuscat in cap, iar alaturi – in stare critica, iubita lui.

Cei doi au fost descoperiti de un echipaj de patrulare, in curtea dispensarului din comuna. Subofiterul era ajutorul sefului de post din localitate.

Omul legii urma să intre în această dimineaţă de serviciu. Nimeni nu ştie deocamdată cu exactitate ce l-a împins să facă acest gest extrem.

Concubina poliţistului a fost preluată de un echipaj de la Ambulanţa Moreni şi dusă la unitatea de primiri urgenţe de la Târgovişte.

Medicii de aici au decis să fie transferată la Spitalul Floreasca din Capitală.

La faţa locului au sosit procurorii, criminaliştii, dar şi conducerea IPJ Dâmboviţa.

Aceştia urmează să afle cu exactitate din ce cauză s-a produs tragedia.

Poliţistul a fost căsătorit, dar divorţase de curând.

Se pare că-şi găsise liniştea şi fericirea alături de tânără, dar mama omului legii n-ar fi fost de acord cu această relaţie şi i-ar fi cerut subofiţerului să renunţe la ea.

Ar putea fi explicaţia pentru nenorocirea care a avut loc în zorii zilei la I.L.Caragiale.

Subofiţerul fusese testat psihologic în noiembrie 2012, iar rezultatul testării nu a arătat că ar fi avut vreo problemă ce necesita atenţie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial