3 mai 2024
Accident mortal, la Tărtăşeşti. Un copil de 10 ani a rămas orfan, după ce tatăl său a fost lovit de mașina unei șoferițe

Accident mortal, la Tărtăşeşti. Un copil de 10 ani a rămas orfan, după ce tatăl său a fost lovit de mașina unei șoferițe

act8Sfârşit tragic pentru un biciclist în vârstă de 44 de ani din Brezoaele. Bărbatul şi-a pierdut viaţa după ce a fost accidentat mortal de o şoferiţă chiar pe trecerea de pietoni.

act1Femeia le-a povestit poliţiştilor că bărbatul ar fi traversat strada pe bicicletă, însă martorii o contrazic.

actAncheta urmează să stabilească exact care au fost circumstanţele în care s-a produs acest accident.

Accidentul a avut loc aproape de intrarea în comuna Tărtăşeşti. Biciclistul se întorcea de la muncă și ar fi vrut să își cumpere niște piese pentru bicicletă de la un magazin din sat. Când a dat să traverseze strada, a fost izbit în plin de o mașină.

act7Mama biciclistului: “I-a rămas copilul fără tată. Și fără mamă și fără tată.”

act2Pentru că versiunea soferitei nu se potrivește cu cea a martorilor, anchetatorilor nu le este clar dacă bărbatul se afla sau nu pe bicicletă în momentul în care a dat să treacă strada. act3Legea spune că atunci când traversează strada, chiar și pe trecerea de pietoni, bicicliștii trebuie să o facă mergând pe lângă bicicletă.

act4Localnic: “Dacă era pe bicicletă i-o strivea mașina, n-avea cum să fie pe bicicletă și el n-avea ce să caute sus pe plafon.”

Rudă a bărbatului: “Era pe trecerea de pietoni, cu vestă. Nu știm dacă era pe bicicletă sau pe lângă bicicletă.”

act6În urma bărbatului a rămas orfan un băiat în vârstă de 10 ani. Șoferița este acum cercetată penal pentru ucidere din culpă.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial