29 martie 2024
Deputatul Daniel Blaga, despre frăţia PSD-PNL: “În public dușmani, în culise frați”

Deputatul Daniel Blaga, despre frăţia PSD-PNL: “În public dușmani, în culise frați”

“PSD a ieșit din nou PUBLIC, cerând demisia ministrului-dezastru de la Energie, Virgil Popescu. Nu e prima dată când se întâmplă asta. Ciolacu a avut la rândul său o astfel de izbucnire în urmă cu câteva luni, taman la o emisiune tv de maximă audiență.

Dacă vă gândiți că i-a apucat brusc pe pesediști dragul de țară și de interesele comunității, vă înșelați însă amarnic. Motivul e simplu: partidul lui Ciolacu a făcut „scut” pe lângă Virgil Popescu de fiecare dată când USR a inițiat o moțiune simplă împotriva lui. Nu o dată. Nu de două ori. De trei ori. Consecutiv.

De altfel, același Ciolacu declara senin, tot la tv, că nu-și poate îndemna colegii să voteze pentru demiterea ministrului energiei. Pe scurt – îl atacăm dar doar atunci când sunt camerele pornite. Când e „rost” de o demitere, îl apărăm „cu prețul vieții”.

Asta e ipocrizia PSDNL despre care nu se vorbește și care nu se vede „pe cameră”: în public dușmani, în spatele ușilor închise frați…”, spune deputatul Daniel Blaga, liderul USD Dâmboviţa şi secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial