27 aprilie 2024
Acțiune a polițiștilor pe zona de sud a județului Dâmbovița

Acțiune a polițiștilor pe zona de sud a județului Dâmbovița

Actiune a polițiștilor din Găești

La data de 4 octombrie a.c., în intervalul orar 11:00-13:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești și cei de la Secția nr. 10 Poliție Rurală Petrești au organizat și executat o acțiune atât pentru depistarea și sancționarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație pe drumurile publice, cât și pentru combaterea comportamentelor antisociale și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În cele două ore de acțiune, polițiștii au controlat 55 de autovehicule și au legitimat 84 de persoane. Totodată, pentru neregulile descoperite, au fost aplicate 43 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe dintre acestea, 38, fiind pentru nerespectarea regulilor de circulaţie pe drumurile publice.

Ca măsură complementară, poliţiştii au retras trei certificate de înmatriculare, două seturi plăcuțe cu număr de înmatriculare și au dispus suspendarea dreptului de utilizare a unui autovehicul.

Exemplu: La data de 4 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au depistat, pe drumul național 61, în localitatea Corbii Mari, un tânăr de 22 de ani, din Ungureni, în timp ce ar fi condus o autoutilitară în care se afla 1,86 m³ de material lemnos. În urma verificărilor, s-a constatat că șoferul nu deținea o copie conformă a licenței de transport. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 9.000 de lei, iar, ca măsură complementară i-a fost reținut certificatul de înmatriculare, precum și plăcuțele cu număr de înmatriculare.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial