19 aprilie 2024
Accident şocant, aseară, la Odobeşti. Un bărbat a murit după ce a fost călcat de două maşini

Accident şocant, aseară, la Odobeşti. Un bărbat a murit după ce a fost călcat de două maşini

odo10Sfârșit înfiorător vineri seară pentru un bărbat de 58 de ani din Odobeşti. Căzut în mijlocul drumului, omul a fost călcat de două mașini. Șoferii susțin că nu l-au văzut și nu au putut evita tragedia.

odo4O cameră de supraveghere a surprins episodul șocant și în imagini se vede cum autoturismele trec peste trupul victimei la interval de câteva secunde fără să frâneze.

odoCumplitele scene au fost surprinse de o cameră de supraveghere instalată lângă un local din comuna Odobești. În imagini îl vedem pe bărbatul de 58 de ani care iese din bar şi porneşte la drum. La un moment dat, pare că se ține cu greu pe picioare, totuşi, înaintează.

odo5Aflat pe mijlocul drumului, o maşină îl ocoleşte şi, după puţin timp, omul cade pe şosea şi rămâne întins pe carosabil. Apoi, în înregistrare se observă cum se apropie cele două autoturisme care l-au călcat rând pe rând, într-un interval de timp de doar câteva secunde.

odo7Localnic: “Două maşini l-au lovit. L-au zdrobit, au trecut peste el, nu s-a frânat.”

Cei doi şoferi susţin că nu au putut evita tragedia.

odo1Șoferul primei mașini: “A venit maşina din faţă, m-a orbit, era pe jumătatea drumului, am crezut că e o trecere, am încercat să evit.”

odo3Șoferul celei de-a doua mașini: “Eu m-am pomenit cu el în stradă, nu am putut să evit, îmi venea maşina din sens invers, deci, având distanţă de 60 – 70 de metri înaintea celuilalt din faţa mea, care l-a acroşat primul, nu am putut să evit şi am trecut peste el.”

Dar, potrivit imaginilor surprinse de camera de supraveghere, nu venea nicio maşină din sens opus în acel moment.

odo9Fratele victimei: “Putea să îl evite şoferul, şi unul, şi celălalt, în cazul în care nu circulau cu viteză. Nu se vede urmă de frână pe asfalt.”

Rănile suferite de bărbat au fost atât de grave încât a murit pe loc.

odo2Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.  Urmează să se stabilească, în urma unei expertize, şi dacă cei doi şoferi circulau cu viteză.

odo11Şoferii nu consumaseră băuturi alcoolice, spun poliţiştii, care continuă anchetă în acest caz.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial