26 aprilie 2024

Accident grav în Piaţa 1 Mai, din Târgovişte! Un bărbat a ajuns sub roţile unei maşini

apm2Doi soţi, ambii de 54 de ani, şi-au văzut moartea cu ochii după ce au fost accidentaţi de o maşină, lângă cea mai mare piaţă din oraşul Târgovişte.

apm3Oamenii abia îşi parcaseră autoturismul şi au dat să intre în piaţă, iar în acel moment au fost loviţi de un vehicul la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani. Acesta spune că nu a mai avut cum să îi evite pe cei doi, care i-au apărut brusc înaintea maşinii, deşi pe acolo nu este nicio trecere pentru pietoni.

apm6Cei doi soţi accidentaţi sunt din comuna Comişani şi veniseră la Târgovişte, în piaţă, să îşi facă nişte cumpărături. Accidentul a avut loc la o oră de vârf, când în zona Pieţei 1 Mai era aglomeraţie. Mai mulţi oameni au fost martori la accident

Martor: “Omul a parcat maşina acolo şi a vrut să traverseze pe aici, copilul a vrut să facă stânga, s-a asigurat din dreapta şi nu l-a văzut, l-a agăţat, l-a dat sub maşină şi l-a dat cu capul pe asfalt.

Şoferul povesteşte că nu a mai avut timp să îi ocolească pe cei doi soţi, care au vrut să intre în piaţă prin faţa maşinii lui

apm5Șofer: “Am vrut să fac stânga să întorc aici, pe linie discontinuă. M-am trezit cu două persoane. Am ridicat de maşină, mă doare şi spatele. M-am trezit cu ei în faţa maşinii.

apm4Mulţi dintre cei prezenţi i-au luat apărarea şoferului

apmMartor: ”Nu e de vină nici domnul, nu e marcat, nu e trecere de pietoni. I-a sărit în față direct. Nu s-au uitat, au trecut în viteză.

apm1În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Acum, agenţii strâng toate probele pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Poliţiştii spun, deocamdată, că ar fi vorba despre o culpă comună, dar continuă ancheta pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial