28 aprilie 2024
Accident pe DN 72 A, la Gheboieni. Un şofer a fost rănit

Accident pe DN 72 A, la Gheboieni. Un şofer a fost rănit

Accident, în această seară, pe Drumul Naţional 72 A, la Gheboieni.

Un şofer în vârstă de 32 de ani, din Târgovişte, a fost rănit după ce maşina lui a fost izbită de un autoturism condus de un tânăr, de 22 de ani, din Gheboieni.

Accidentul s-a produs într-o intersecţie. Martorii spun că şoferul de 22 de ani nu ar fi oprit la timp şi nu a cedat prioritatea celui de 32 de ani.

În urma impactului, şoferul de 32 de ani a suferit mai multe răni, a fost preluat de un echipaj de la ambulanţă şi transportat la spital.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

“La data de 16 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Gheboieni.

Din primele date, polițiștii au stabilit că un tânăr, de 22 de ani, din Gheboieni, în timp ce ar fi condus un autoturism, la intersecția drumului național 72 A cu strada Ruja, în localitatea, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 32 de ani, din Târgoviște.

În urma impactului, șoferul de 32 de ani a fost rănit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tututor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial