28 aprilie 2024
Tragedie la Cândeşti. Un om a murit după ce s-ar fi răsturnat tractorul peste el

Tragedie la Cândeşti. Un om a murit după ce s-ar fi răsturnat tractorul peste el

Tragedie în comuna Cândeşti. Un bărbat, de 61 de ani, a decedat după ce s-ar fi răsturnat tractorul peste el.

Omul plecase, ieri, la grădina din Cândeşti Deal, să ducă gunoi pe terenul său, povestesc apropiaţii.

Descărcase bălegarul din remorcă, iar la întoarcerea spre casă s-a întâmplat tragedia.

Îngrijorată că soţul ei nu a mai ajuns acasă până la lăsarea serii, soţia bărbatului a sunat la 112.

Astăzi, un localnic l-a zărit întâmplător pe cel căutat şi a anunţat imediat autorităţile.

Salvatorii chemaţi la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul victimei.

“Intervenție în cazul unei persoane prinse sub un utilaj agricol în localitatea Cândești Vale. Detașamentul de Pompieri Târgoviște acționează cu o autospecială de descarcerare, Garda de Intervenție Voinesti intervine cu o autospecială de stingere, iar Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița cu un echipaj. Echipajele de intervenție au acționat pentru extragerea persoanei. Din păcate, s-a constatat că victima prezintă leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul de către echipajul medical”, anunţă ISU Dâmboviţa.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a afla exact cum s-a produs această nenorocire.

“În această dimineaţă, 16 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi plecat de la domiciliu cu tractorul, pe raza localității Cândești-Deal, fără a mai reveni.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 61 de ani, din comuna Cândești, ar fi plecat de la domiciliu, la data de 15 decembrie a.c., la un teren agricol, de pe raza localității Cândești-Deal, fără a mai reveni.

În urma căutarilor efectuate, din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat sub tractor, în extravilanul localității Cândești-Deal.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, a precizat si IPJ Dambovita.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial