27 aprilie 2024
Accident în Târgoviște. O șoferiță a intrat cu mașina în autoturismul unui bărbat. O pasageră a avut nevoie de ajutor medical

Accident în Târgoviște. O șoferiță a intrat cu mașina în autoturismul unui bărbat. O pasageră a avut nevoie de ajutor medical

Accident, ieri după-amiază, în municipiul Târgoviște, la intersecția străzilor Petru Cercel cu Fluierari.

O șoferiță a intrat cu mașina în autoturismul unui bărbat. O pasageră a avut nevoie de ajutor medical

Din primele cercetări, se pare că femeia în vârstă de 35 de ani nu ar fi acordat prioritate autoturismului la volanul căruia se afla un șofer de 37 de ani.

În urma impactului violent, o pasageră, adolescentă în vârstă de 17 ani, din mașina bărbatului, a suferit leziuni și a primit îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările.

”În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că, la intersecția străzii Petru Cercel cu strada Fluieraș, s-a produs o coliziune între două autoturisme conduse de o femeie de 36 de ani, din comuna Băleni, și un bărbat de 37 de ani, din comuna Bărbulețu.

În urma impactului, unul dintre autoturisme ar fi fost proiectat într-o autoutilitară staționată.

Din accident a rezultat rănirea unei tinere de 17 ani.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, aceștia prezentând un rezultat negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, precizează Biroul de presă al IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial