7 mai 2024

Târgovişte: Ce plan au poliţiştii pentru azi şi mâine!

pol-tgvPoliţia dâmboviţeană la datorie, pentru un weekend liniştit

În perioada 22-24 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa vor continua să fie prezenţi la datorie, pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Poliţiştii vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, fiind pregătiţi să intervină prompt atunci când vor fi sesizaţi cu privire la săvârşirea de infracţiuni.

De asemenea, poliţiştii vor acţiona zilnic pentru limitarea efectelor fenomenelor meteo, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale competente pe această linie.Totodată, se va acorda sprijin, la solicitare, autorităţilor locale precum şi instituţiilor abilitate pentru asigurarea unor măsuri minime de protecţie pentru persoanele fără adăpost.

Vă reamintim că administratorii asociaţiilor de proprietari şi sau a spaţiilor comerciale au obligaţia de a curăţa trotuarele de zăpadă şi gheaţă, de a îndepărta zăpada de pe suprafaţa scărilor de bloc, respectiv din faţa unităţilor economice unde îşi desfăşoară activitatea. În caz contrar, sunteţi pasibili de sancţiuni!

Poliţia rutieră le recomandă conducătorilor auto să pornească la drum numai după ce s-au interesat cu privire la starea traseului pe care urmează să îl parcurgă şi situaţia meteorologică existentă.

Este necesar ca autovehiculele trebuie să fie echipate corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope de iarnă, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, rezervă de combustibil, sistem de climatizare – dezaburire funcţional etc.) şi să se respecte indicaţiile şi recomandările poliţiştilor rutieri care acţionează pe arterele pe care se circulă îngreunat şi să se permită accesul utilajelor de deszăpezire.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial