20 aprilie 2024

“A zis că MĂ OMOARĂ!” Strigătul disperat al unei femei din Petrești, terorizată de fostul soț!

terop1O femeie de 31 de ani, din Petresti, se teme ca isi va gasi sfarsitul in mainile fostului sot.

Desi tanara a obtinut de la judecator un ordin de protectie impotriva barbatului, prin care acesta este obligat sa nu se apropie la mai putin de 15 metri, individul continua sa vina acasa la ea si o ameninta cu moartea. petreDisperata, tanara a reclamat incidentele la politie, iar acum barbatul este cercetat penal pentru ca a incalcat din nou decizia instantei.

Daniela are 31 de ani, iar 11 dintre acestia i-a petrecut alaturi de fostul ei sot. Femeia povesteste ca alcoolul l-a facut pe barbat sa fie tot mai violent si gelos, asa ca a decis sa se desparta de el. Insa nici dupa divort nu a avut parte de liniste.

Daniela Banica, reclamanta: “M-am trezit din somn, foarte speriata, incerca sa deschida geamul cu o surubelnita, l-a deschis. Striga sa deschid ca il va sparge, intr-adevar l-a spart.”
Reporter: “V-a ameintat?”
Daniela Banica: “Da, ca ma omoara. Ca intra in paranoia si ca tot nu scap, ca ma omoara.”

Si un batran care locuieste sub acelasi acoperis cu femeia spune ca fostul partener al acesteia o ameninta si este violent.

terop2Tudor Sevastian, martor: “O ameninta, o ameninta mereu, cu cutitul! Ma ameninta si pe mine, m-a batut si pe mine.”
Reporter: “E capabil sa o omoare?”
Tudor Sevastian: “Da, e capabil.”

Rudele fostului sot au insa alta versiune.

teropReporter: “A amenintat-o cu moartea?”
Stefan Banica, tatal suspectului: “Nu, asa ceva, nu. Ea il ameninta, a zis ca il lasa in carucior, ca il lasa invalid.”

Femeia a mers si a depus plangere la politie. Acum, barbatul este cercetat din nou intr-un dosar penal pentru ca a incalcat ordinul de protectie. Daca va fi gasit vinovat risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la cinci ani.

Au existat cazuri in care, desi femeile au depus plangeri impotriva sotilor, au ajuns sa sfarseasca tragic.

O femeie de 38 de ani a fost ucisa de partenerul de viata in joia mare a acestui an, la locul de munca, intr-un magazin de pe Calea Victoriei din Capitala. Victima depusese mai multe plangeri la politie impotriva iubitului care o hartuia, insa autoritatile au clasat cazul la acea vreme.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial