19 aprilie 2024
Povestea completă a deţinutului Ion Caramalău, care a evadat de la Băleni şi a fost capturat la Comişani

Povestea completă a deţinutului Ion Caramalău, care a evadat de la Băleni şi a fost capturat la Comişani

evadatDeținutul care a evadat dintr-un spațiu de lucru, a fost capturat marti seara după șase ore de libertate. Individul a parcurs zece kilometri pe câmp și prin pădure până într-o comună învecinată, unde s-a ascuns într-o casă părăsită.

evad3De acolo a fost ridicat de polițiști, care au ajuns în zonă după ce un localnic s-a întâlnit cu fugarul și a dat alarma.

evad6Fugarul a fost capturat de poliţişti într-o casă părăsită, din localitatea Comişani. Ulterior a fost adus la sediul inspectoratului de poliţie Dâmboviţa, iar de aici a fost predat celor de la penitenciarul din Găeşti. Pentru evadare risca până la 3 ani în spatele gratiilor.

evadat-18iunie2Deţinutul, în vârstă de 30 de ani, executa o pedeapsă în regim deschis în Penitenciarul Găesti şi se afla la muncă într-un depozit de legume din comuna Băleni, fiind supravegheat.

evad1La un moment dat a reuşit să fugă de acolo. Imediat ce s-a dat alarma, câmpurile şi pădurea din apropiere au fost împânzite de poliţişti.

evad4Anchetatorii au primit informaţii de la administratorii unei zone de agrement ca un bărbat cu semnalmentele individului a trecut pe acolo, apoi a fugit spre pădure.

evad2Oamenii legii au fost ajutaţi de câinii antrenaţi pentru a lua urma fugarilor. Între timp se instalase panica printre săteni.

evadat-18iunieIon Caramalău era condamnat la un an de închisoare pentru furt. Peste 20 de zile urma să ajungă în fata comisiei pentru liberare condiţionată. Însă bărbatul şi-a irosit acum şansa de a pleca din spatele gratiilor mai devreme.

evad5Pe de altă parte, în cadrul penitenciarului a fost începută o anchetă internă pentru a stabili cum a fost posibil ca individul să evadeze de la punctul de lucru.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial