2 mai 2024
A VENIT! Vremea rea s-a abătut asupra judeţului Dâmboviţa! Suntem în plin COD GALBEN DE NINSORI!

A VENIT! Vremea rea s-a abătut asupra judeţului Dâmboviţa! Suntem în plin COD GALBEN DE NINSORI!

Comunicat de presă Informare Meteorologică- Cod Galben

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă atenționare meteorologică– COD GALBEN în intervalul 26.11.2013, ora 20.00 – 27.11.2013, ora 14.00.

Această atenţionare este valabilă si pentru judeţului Dâmboviţa, fenomenele vizate fiind ninsori, intensificări ale vântului, viscol.

În urma acestei atenţionări au fost informate Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă și s-a solicitat, în vederea informării operative a CJSU despre producerea oricărui fenomen periculos, transmiterea urgentă a raportului operativ către Secretariatul Tehnic Permanent al CJSU Dâmboviţa- Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa- conform anexei nr. 2.6 din Manualul Primarului în situaţia producerii de pagube materiale.

S-a solicitat de asemenea, punerea în aplicare a prevederilor cuprinse în Planul de Măsuri al CJSU Dâmboviţa pentru sezonul rece 2013-2014, afişat pe site-ul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, ce privesc instituţiile şi Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă atunci când este cazul.

Biroul de presă

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial