18 aprilie 2024
Accident în depăşire, la Lunguleţu. O dubă a izbit un tractor pe care l-a aruncat într-o maşină

Accident în depăşire, la Lunguleţu. O dubă a izbit un tractor pe care l-a aruncat într-o maşină

Un tractor s-a răsturnat și doi șoferi au fost răniți, într-un accident de circulație produs pe un drum din Lungulețu.

O dubă de marfă a încercat să depășească un tractor aflat înaintea sa, însă în același timp și tractorul intrase în depășirea unei mașini parcate pe marginea drumului. Autoutilitara a izbit tractorul, iar acesta a ricoșat în autoturismul în care se aflau un bărbat și nepotul său. La fața locului au fost chemate echipajele de la ambulanță și polițiștii.

Accidentul s-a produs pe o stradă din spatele primăriei din Lungulețu. Duba de marfă era condusă de un șofer de 54 de ani. Acesta a vrut să depășească un tractor care circula înaintea sa, condus tot de un bărbat de 54 de ani, dar nu a realizat că și acesta intrase deja în depășirea unei mașini parcate. În autoturismul staționat era un bărbat cu nepotul său, care tocmais e pregăteau să plece de pe loc.

ION MARIN, șoferul mașinii parcate: “Staționat, dar n-am văzut nimic, eram cu nepotul, urcasem în mașină să-l duc la antrenament. duba s-a băgat în depășire, janta e strâmbă, a lovit în jantă, l-a ricoșat și el a ricoșat în mine”.

Cei care locuiesc în zonă au ieșit din curți speriați după ce au auzit bubuitura din drum

MARIUS STAN, martor: “S-a auzit bușitura și am ieșit repede. era tractorul răsturnat, domnul din tractor a ieșit afară și pe cel din Logan l-am scos afară, că era blocat. și duba și tractorul ar fi de vină”.

Localnic: “S-a auzit o bubuitură. când am ieșit era tractorul răsturnat, dubița pe partea ceallaltă, pe trotura. Doamne ferește, dacă erau copii pe trotuar, intrau în ei”.

Localnic: “Ăla cu duba ar fi intrat în tractor și l-a aruncat în Logan. Intrase să depășească și a intrat ăla cu duba în el”.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că șoferul autoutilitarei este cel care a efectuat o depășire neregulamentară. Ancheta continuă însă

În urma impactului violent, șoferul tractorului, dar și cel al autoutilitarei au fost răniți, preluați de ambulanțe și transportați la spital. polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial