2 mai 2024
Acesta este individul reținut pentru dubla crimă, la Târgoviște!

Acesta este individul reținut pentru dubla crimă, la Târgoviște!

suspe2“S-a reusit identificarea suspectului in cauza de omor din 26 octombrie, cand prin impuscare si-au pierdut viata doua persoane”, a dat de veste seful IPJ Dambovita, comisarul sef Danil Zepisi.

Gheorghe Marin are 58 de ani şi lucra ca mecanic la un service auto din Târgovişte. Nu a dat nimic de bănuit ca ar fi comis oribilul asasinat.

Individul a fost reţinut pentru 24 de ore.

suspe3Anchetatorii spun însă că au probe clare împotriva lui şi pedeapsa va fi de 25 de ani, pentru omor calificat, sau chiar detenţie pe viaţă!

suspe1“I-a impuscat cu arma de vanatoare a dansului? Da, i-a impuscat cu arma de vanatoare pe care o detinea… A avut un complice? Nu exista date ca ar exista un complice.

Stiti cumva daca a fost impuscat intai consilierul si apoi ajutorul sau, sa nu dea detalii despre criminal? Cu cea mai mare probabilitate, da.

suspeEste posbil ca dl Ifrim sa fi mers singur, persoana respectiva sa fi ramas in urma, auzind focurile de arma si posibil si vaiete sau tipat, sa se duca sa vada ce s-a intamplat si atunci autorul avea o persoana pe care o ucisese si aparuse si a doua”, a precizat prim-procurorul Parchetului de pe Langa Tribunalul Dambovita, Mihai Dinca.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial