27 aprilie 2024
A fost scandal la Miulești, în Odobești. Bătaie între 3 bărbați și o mașină avariată

A fost scandal la Miulești, în Odobești. Bătaie între 3 bărbați și o mașină avariată

Cercetat de polițiști pentru distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, reținut pentru 24 de ore

La data de 14 mai a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, față de un bărbat de 28 de ani, din localitatea Miulești, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Bărbatul este bănuit că la data de 14 mai a.c., în timp ce se afla pe o stradă din localitate, ar fi agresat fizic doi bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 48 de ani și ar fi distrus parbrizul unui autoturism ce aparține unui bărbat de 50 de ani.

Totodată, prin faptele acestuia, ar fi fost tulburată și ordinea și liniștea publică.

Astăzi, 15 mai, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unei măsuri preventive. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

sursa – IPJ Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial