vin. oct. 18th, 2024

“Încă o plimbare, încă o infracțiune descoperită…

Am fost astăzi alături de Octavian Berceanu pe câmpurile din comuna Găneasa, județul Ilfov, unde am dat peste deșeuri îngropate. Ceea ce face această vizită interesantă este faptul că se afla acolo un buldozer care îngropa acele deșeuri .

📢.😏 Am sunat la 112 pentru a reclama descoperirea și, spre bucuria noastră, nu am fost ignorați de autorități. La scurt timp, a venit Poliția Locală, apoi Poliția Română. Am dat declarații cu privire la infracțiunea pe care am descoperit-o și apoi au venit și comisarii de la Garda de Mediu pentru a investiga posibila infracțiune.

Comisarii gărzii de mediu Ilfov au lăsat impresia că știu ce se întâmplă în acea locație, au făcut câteva poze și au plecat fără să lase vreo invitație cuiva sau recomandări…Noroc cu prezența polițiștilor, care vor deschide un dosar penal.

‼️Menționez și faptul că un reprezentant al firmei care acționa în teren a avut o abordare agresivă, trimițindu-ne acasă în mod insistent”, a precizat Dragoş Popescu, senator de Dâmboviţa, reprezenant al Partidului Reper.