27 aprilie 2024
Scene şocante, la Hulubeşti. O femeie a fost sfârtecată de câinele din gospodărie. Vecină: „Mâinile, de la cot, i le-a retezat!”

Scene şocante, la Hulubeşti. O femeie a fost sfârtecată de câinele din gospodărie. Vecină: „Mâinile, de la cot, i le-a retezat!”

Scene șocante într-o gospodărie din Hulubeşti, judeţul Dâmboviţa. O bătrână de 89 de ani a fost atacată de câinele din gospodărie, pe care încerca să-l pună în lanț.

Pensionara a suferit răni atât de grave la mâini şi la picioare, încât a fost solicitat un elicopter SMURD ca s-o transporte de urgenţă la un spital din Bucureşti. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Femeia este văduvă şi locuieşte singură. Are trei fiice, la casele lor. Una dintre fete povesteşte că mama ei a crescut câinele de când era pui şi nu îşi explică din ce cauză animalul a devenit aşa agresiv!

Lucica Elena Mitrache, fiica victimei: „Câinele, de ieri seară, i-a fost dat drumul, a scăpat. Că e legat. Şi cred că de dimineaţă a venit să îi dea să mănânce, că nu era mâncat. Şi ea a vrut să îl lege şi cred că s-a repezit la mâinile ei, că la mâini e terminată!”

Un vecin este cel care a auzit ţipetele de ajutor ale femeii şi a mers imediat să vadă ce s-a întâmplat. Omul a reuşit să alunge câinele, şi a chemat Salvarea. Femeia avea hemoragie puternică şi leziuni grave.

Niculina Neagu, vecina victimei: „Era căzută în curte, plină de sânge. Când am văzut că nu mai are nici mâini, vă daţi seama… mâinile, de la cot, cred că i le-a retezat cu lanţul, nu pot să îmi dau seama. Ambele braţe. E un câine agresiv!”

Gheorghe Neacșu, vecinul victimei: „A muşcat-o de mâini, de picioare, şi e foarte rău, într-o stare foarte gravă”.

Speriaţi, vecinii au sunat la 112 şi au cerut ajutorul celor de la Ambulanţă. Un echipaj a sosit la faţa locului şi i-a acordat femeii primul ajutor. Ulterior, s-a chemat şi un elicopter SMURD. Doctorii spun că starea femeii este critică.

Sorin Joița, medic medic SAJ Dâmboviţa: „Plăgi antebraţe, bilateral, şoc hemoragic, muşcătură de câine, am înţeles, câinele din gospodărie.”

Reporter: E în stare gravă?

Sorin Joița: „Critică!”

Grav rănită, intubată şi sedată, femeia a fost transportată la un spital din Bucureşti, unde medicii încearcă să îi salveze viaţa. Între timp, la faţa locului au fost chemaţi hingherii, pentru a captura animalul. Urmează ca medicii veterinari să îi ia probe şi să stabilească dacă acesta este sau nu turbat. Cazul este cercetat şi de poliţişti.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial