19 mai 2024
326 de amenzi, în 24 de ore, pe drumurile din Dâmbovița

326 de amenzi, în 24 de ore, pe drumurile din Dâmbovița

Patrulele de poliție au intervenit la 20 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. De asemenea, polițiștii au aplicat 326 de sancţiuni contravenţionale, iar pentru neregulile descoperite în trafic au reținut 16  permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat, la nivelul întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. 

Polițiștii au intervenit la 20 de evenimente, dintre care 14 au fost semnalate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 , fiind sesizate 10 infracțiuni. Din totalul acestora, 5 au fost contra persoanei și 1 contra patrimoniului.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 326 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 72.722 de lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 16 permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare.

Din totalul permiselor reținute, 5 au fost prentru nerespectarea regimului legal de viteză și 3 pentru consumul de alcool.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice și vor continua și pe parcursul acestei zile, siguranța cetățenilor fiind prioritatea polițiștilor.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial