6 mai 2024
Probleme, noaptea trecută, la Finta. Beat și fără permis de conducere, un bărbat a intrat cu mașina într-un gard

Probleme, noaptea trecută, la Finta. Beat și fără permis de conducere, un bărbat a intrat cu mașina într-un gard

Probleme, noaptea trecută, pe un drum din comuna Finta. Beat și fără permis de conducere, un bărbat a intrat cu mașina în gardul unei gospodării.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar când au ajuns polițiștii acolo au început problemele pentru cel de la volan.

Pe numele bărbatului de 37 de ani a fost deschis un dosar penal atât pentru conducere sub influența alcoolului cât și pentru conducere fără permis.

”La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 23:45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Finta.

Din verificările efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 37 de ani, din comuna Finta, în timp ce ar fi condus un autoturism pe drumul județean 720A, în afara localității Finta Veche, deși nu ar fi posedat permis de conducere, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat într-un gard.

În urma impactului, nicio persoană nu a fost rănită. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, precizează IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial