9 mai 2024
ÎNVINGĂTORII! 13 din cei 14 sportivi ai Clubului Rizea Wushu au obţinut medalii importante la campionatul naţional din Capitală!

ÎNVINGĂTORII! 13 din cei 14 sportivi ai Clubului Rizea Wushu au obţinut medalii importante la campionatul naţional din Capitală!

Sportivii Clubului Rizea Wushu Târgovişte ne dau noi motive de mândrie!

Tinerii au participat la Campionatul National de Wushu Kung-fu pe sistem light-contact si full-contact, la Sala polivalenta din Capitala, iar 13 din cei 14 participanti s-au intors acasa cu medalii!

Astfel, Clubul Rizea Wushu si-a imbogatit palmaresul cu patru medalii de aur, doua de argint si sapte de bronz.

“La categoria 70 kg junior, Matei Cornel a castigat primul meci prin K.O., celelalte meciuri le-a castigat prin superioritate tehnica si a fost selectionat in lotul national pentru a participa la Campionatul Mondial din Turcia. Anul trecut a obtinut medalia de bronz la Campionatul European.

An de an, dovedim ca suntem din ce in ce mai buni si aducem rezultate sportive municipiului Targoviste, dar mai ales judetului Dambovita.

De fiecare data ne dovedim ca trebuie sa continuam. Am fost felicitat de presedintele Federatiei Romane de Arte Martiale si de secretarul general al Federatiei pentru rezultatele obtinute la acest Campionat National.

De altfel, am fost felicitat de domnul Inspector Sef al I.J.J. Dambovita, Gavrila Costel, pentru rezultatele deosebite pe care le aduc an de an si pentru imaginea frumoasa creata Jandarmeriei Romane din care fac parte!

Nu suntem sprijiniti finaciar de nimeni si ca singurii sponsori ai acestor sportivi sunt parintii – carora tin sa le multumesc din suflet”, ne-a declarat maestrul Titel Rizea, cel care ii antreneaza pe sportivi .

Sportivii medaliati sunt urmatorii:

Locul 1 Campion National Matei Cornel

Locul 1 Campion National Marin Matei

Locul 1 Campion National Sandu Leonard

Locul 1 Campion National Gagiu Daria

Locul 2 Vice-Campion Pencea Alexandra

Locul 2 Vice-Campion Barbu Alexandru

Locul 3 Bronz Beju Raul

Locul 3 Bronz Olaru Alexandru

Locul 3 Bronz Ion A lessio

Locul 3 Bronz Luca Ene

Locul 3 Bronz Leasu Alexandru

Locul 3 Bronz Mihaila Adelin

Locul 3 Bronz Udrea Eric

“Multumesc domnului Marius Buga pentru sustinerea si promovarea sportului si a artelor martiale wushu kung-fu in Dambovita.

Cu respect deosebit,

Prof. Rizea Constantin”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial